OrgoFa - Energetski Tretmani

Orgo-Energija

Orgo-Energija je sveobuhvatna energija cijeloga našeg univerzuma. Ona je sve što postoji u nama i oko nas. Ona je sve materijalno i nematerijalno na svim razinama ovoga našeg 3D univerzuma. Tom moćnom energijom pokreće se i održava na životu svako živo biće; sve biljke, životinje i sve što postoji na vanjskim materijalnim i unutarnjim duhovnim razinama. Ona je, ustvari, stanje ovog univerzuma koje je samo po sebi nepromjenjivo. Jednostavno rečeno „Ona je sve u svemu“. 
Ta univerzalna Orgo-Energija manifestirala se na ovome našem dualnom svijetu 3D istovremeno kao pozitivno i negativno energetsko polje djelovanja, tako da svako biće s ove naše razine postojanja može samo odlučiti na kojem polju djelovanja će proživjeti svoj život u sadašnjoj inkarnaciji.
To je samo osnova koju trebamo znati kako bi mogli razumjeti tokove dualnih razina pozitivnog i negativnoga pola življenja i djelovanja na našemu planetu. Svako živo biće tijekom svoga života živi i radi na jednom od tih polja djelovanja, što bi trebalo objasniti tokove svih konfrontacija pozitivnog i negativnog pola, koji su uvijek u nekoj neravnoteži ili interakciji.
Iz svih tih reakcija proizlaze i jaka energetska polja neravnoteža koja se tada u tijelu čovjeka manifestiraju kao bolesti ili tegobe fizičkog ili psihičkoga karaktera. To znači da je svaka bolest ili tegoba samo energetska neravnoteža jednog ili više organa našeg organizma. Zdravlje je, ustvari, potpuna ravnoteža pozitivnog i negativnoga pola svih energetskih polja naših organa. Zbog toga je izlječenje vrlo jednostavan proces kod kojeg se uravnotežuju ta dva energetska pola nekog organa, koji tada gubi svojstva bolesti ili tegoba jer je prešao u stanje potpune ravnoteže, tj. prešao je u stanje potpunoga zdravlja.
U teoriji je sav taj proces vrlo jednostavan i djelotvoran. Postoji, nažalost, samo jedna stavka koja sav taj proces ravnoteže može onemogućiti ili oslabiti – to je čovjekovo emotivno i ego stanje vjerovanja.

To bi bile osnove Orgo-Emo-energetskih istina i njihova djelovanja, koje možemo koristiti za daljnje izazove otkrivanja idealnoga rješenja ravnoteže.

OrgoFa Energetski Tretmani

Poslije dugogodišnjeg iskustva s OrgoFa tretmanima, izlazimo i na širu pozornicu djelovanja – tako da nam nešto više informacija o toj interesantnoj temi sada zasigurno neće biti naodmet.

OrgoFa tretmani su beskontaktna tretiranja univerzalnom energijom, koja nam uvijek stoji na raspolaganju, dakako, ako znamo kako je koristiti. Tom metodom smo u mogućnosti vratiti svoje fizičko, mentalno i emotivno stanje u potpunu ravnotežu. Radi se o metodi liječenja na potpuno prirodan način tj. posredstvom energetskoga polja iz našeg okruženja. Tu se radi na izlječenju našega cjelokupnog energetskog polja, usklađivanju i ravnoteži energetskih kanala svakog organa fizičkoga, emotivnoga ili psihičkoga oblika. To je jedan suptilan pomoćnik, koji ne samo da uravnotežuje tjelesne anomalije nego i naš svakodnevan i turbulentan život vraća u potpunu ravnotežu.
Poznato je da je sve manje ljudi sretno i zadovoljno sa svojim zdravstvenim, ali i tjelesnim stanjem. Svakodnevni stres i emotivna previranja su gotovo kod svake osobe aktualna tema. Ta stanja su svakim danom sve veća, jača i prezentnija, bez obzira da li mi to želimo vidjeti ili ne. Izgleda da nam naša budućnost neće biti ništa mirnija ni ugodnija. Bez obzira na svu nam danu naprednu tehniku i tehnologiju kojom vješto i sa zanosom baratamo, naše tijelo nam je postalo gotovo nevažno, puno puta zapostavljeno, ali i ne voljeno. To bi za mnoge ljude mogla biti aktualna istina svakodnevnoga života i življenja na ovom prelijepom planetu, a za mnoge je to postao ogroman teret koji nas sputava u uživanju ljepota slobodnoga življenja.
Jesmo li smo se ikada pitali mora li sve to doista biti tako ili možemo li to kojim slučajem promijeniti?
Dobar početak. Kao poveznica sadašnjega stanja življenja i onoga budućeg mogućeg i ostvarivog, ali potpuno drugačijeg od ovoga ne tako nam dragoga življenja. Život u ravnoteži, sreći, zadovoljstvu, ispunjenosti i zdravlju uvijek je bio ideal, no za većinu neispunjeni ideal. Možemo li zamisliti da bi nam sve to bilo moguće ostvariti? Možemo li zamisliti da nam se to već ostvaruje? Nezamislivo!!!
Da, nezamislivo ali ipak ostvarivo. Ostvarivo primjenom i korištenjem danih znanja, pomoćnika, primjenom tretmana  ili samotretiranjem, ostvarivo pomoću protokola univerzalnoga znanja i Orgofa metode. Tako jednostavno, a tako moćno; ne tako daleko da ne bi bilo ostvarivo. Zbog toga ne bi trebali odustati od odluke da se baš sada posvetite ostvarenju toga željenog cilja ili, još bolje rečeno, ostvarenju tih željenih ciljeva.

Tijek OrgoFa Tretmana

Tijek OrgoFa tretmana vrlo je jednostavan: klijent treba samo ugodno i opušteno ležati na OrgoFa prostirci i slijediti upute terapeuta, odgovoriti na pitanja tijekom beskontaktnog procesa tretiranja s OrgoFa štapićem. Tretmani se mogu održavati u ležećem ili sjedećem položaju. Klijent treba donijeti liječničke dijagnoze svih bolesti ili tegoba, jer nam je vrlo važno mišljenje i dijagnoza liječnika ili specijalista. OrgoFa tretmani su beskontaktni i ne koriste se nikakvi uređaji ili lijekovi. OrgoFa energetski tretmani isključivo su energetskoga karaktera jer, u svojoj biti, sve je to samo energija i njezina uravnoteženost u nama ili u našem okruženju; tako da tu nema granica ni limita koje tegobe ili bolesti se tretira, koje je klijent starosne dobi i u kojem stupnju je ta tegoba. Najviši cilj nam je svaki život opet vratiti u potpunu ravnotežu.

OrgoFa sistem

Individualni tretmani moćnom energijom univerzuma su tretmani budućnosti, koje mi već vrlo uspješno primjenjujemo. Danas ih koristimo posredstvom sistemskog tretmana OrgoFa, koji nam omogućuje vraćanje našeg fizičkoga, mentalnog i emotivnoga sklopa u potpunu ravnotežu. To je vrlo suptilna beskontaktna tehnika energetskoga tretiranja koja ima svoj određeni način djelovanja, koja koristi biološke signale određenih organa ili dijelova tijela, šalje im povratne signale i pri tome bioenergetskom djelovanju dovodi ih u stanje potpune ravnoteže. Naš OrgoFa sistem djelovanja koristi isključivo energetska i bioenergetska polja djelovanja iz okruženja, kroz koja posredstvom stručno educiranih pomoćnika vrlo moćno djeluje na iscjeljenje energetskog i bioenergetskoga polja tretirane osobe.

Postoji samo jedna mogućnost uvjeriti se u moć i djelotvornost ove ,nadasve, suptilne tehnike.

Dobro je znati:

OrgoFa sistem i samoiscjeljenje mogući su isključivo ako se klijent odluči aktivno (su)djelovati u cijelome procesu tretiranja.
Njegova zadaća je:

1.  tijekom tretiranja slijediti upute terapeuta, opustiti se i ne baviti se misaonim procesima svakodnevnoga života.

2.  tijekom trajanja OrgoFa tretmana potrebno je slušati i osjećati potrebe svoga tijela, osjećati ljubav prema sebi i svome tijelu.

3.  ako želite dugoročno održati rezultate koje ste postigli OrgoFa tretmanima, potrebno je slijediti preporuke naših terapeuta koje se uglavnom odnose na promjene u prehrani, tjelovježbi i postepenoj promjeni stila života koji je i doveo do neravnoteže i bolesti.

OrgoFa sistem nam omogućuje vratiti u potpunu ravnotežu sve ono što nam je teret na svim razinama fizičkoga, psihičkoga, emotivnog i duhovnoga postojanja, ali samo ako smo odlučili to promijeniti i spremni unijeti nove promjene u svoj život te živjeti sretno i zadovoljno u novom idealnom stanju potpune ravnoteže.

OrgoFa sistem tretmana nije zamjena za stručno medicinsko liječenje i ne daje nikakva dijagnostička mišljenja medicinskih stručnjaka. Mi smo samo jedan pomoćnik u procesu vraćanja tijela u potpunu ravnotežu.

Naš educirani stručni tim OrgoFa sistema voljan je s razumijevanjem Vas poslušati i ponuditi najefikasniju mogućnost energetskoga djelovanja, pomoću naše suptilne metode tretiranja i vraćanja Vašega organizma u stanje potpune ravnoteže.

OrgoFa sistem energetskoga djelovanja i njegov stručni tim bit će Vam na usluzi i pomoći sve do potpunog izlječenja Vašega fizičkog, emotivnog i mentalnog sklopa i povratka u potpunu ravnotežu.

OrgoFa energetski tretmani na daljinu

OrgoFa energetski tretmani na daljinu još su jedan vid te ogromne moći univerzalne energije proslijediti ciljano kroz eter do određene osobe i tako je na daljinu tretirati. Tretiranjem na daljinu je moguće izlječenje mnogih fizičkih, psihičkih i mentalnih bolesti ili tegoba. Bez obzira o kojoj se bolesti ili tegobi radi i u kojem je stadiju, moguće nam je ostvariti velika olakšanja, a u mnogim slučajevima dolazi do potpunog izlječenja. Tada to nazivamo samoizlječenjem. Tretmane na daljinu nazivamo uravnoteženjem tj. dovođenjem tjelesnih organa ili tegoba u potpunu ravnotežu, čime nestaje djelovanje te anomalije. Sav taj proces tretiranja na daljinu odvija se na unutarnjoj suptilnoj energetskoj razini i ne zahtijeva nikakva predznanja ili pripreme klijenta. Taj proces tretiranja  organa i tjelesnih anomalija provodi se potpuno neovisno o udaljenosti terapeuta i klijenta. Sve se odvija posredstvom bio– energetskoga polja koje je svuda oko nas i u stalnome kontaktu je sa svim dušama našega planeta. Proces energetskoga tretiranja na daljinu vrlo je suptilan i zahtijeva poznavanje kako vanjskih tako i unutarnjih zakona i njihova djelovanja. Zbog toga se vrlo malo terapeuta bavi tim alternativnim vidom energetskog liječenja i tretiranja na daljinu. Tom metodom moguće je tretirati kako ljude tako i životinje.
Samo ako smo kao terapeut spremni djelovati u božanskoj ljubavi i to činiti iz potpune ravnoteže, tada je taj vid tretiranja na daljinu uspješan.

ŽELIM LI: