znanje
, ,

Znanje – Saznanje – Uspijeh

Znanje je univerzalna moć, daje nam sigurnost i svjesnost određenog nivoa znanja, ali i iluzije njegove moći pod kojima mnogi padaju ne shvaćajući da žive i dio su te iluzije. Znanje je varijabla koja se konstantno proširuje, obogaćuje i mijenja proporcionalno našem rastu i proširenju svijesti. Znanje kroz iskustvo je najvažnije, jer samo kroz osobno iskustvo svjesno rastemo. Sva znanja kroz čitanje, razmišljanje i razgovor samo su vodilje ka iskustvu, na koje se moramo samostalno odlučiti ili ne odlučiti proći. U mnogome je znanje samo iluzija onoga što nam je: dano, nametnuto, ukorijenjeno tradicijom, naukom, zakonom, religijom, uvjerenjima ili dogmama ovih dualnih razina. Ono nam je neophodno da bi se mogli snalaziti i kročiti naš put u ovome dualnom svijetu 3D.
Realiziranje viših znanja kroz osviještenje i samorealizaciju proširuju našu percepciju na određene više razine svijesti a time i realizaciju varijabli sljedećih razina viših znanja. Te realizacije viših razina podliježu drugim zakonima istine i realnosti, koje su nam u ovom trenutku naše percepcije i svjesnosti nepotrebne i neefikasne. Mi sami određujemo nastavak tog napretka i rasta na više razine znanja, svjesnosti, osviještenja i samo-realizacije.

Sve te razine istine, znanja i realizacije učimo i prakticiramo na našim redovitim radionicama osviještenja i duhovnosti.

Saznanje

Saznanje je odrađeno iskustvom znanja, slučaja ili namjere, koji mogu biti realizirani na vanjskim i unutarnjim razinama. Saznanja imamo mnogo, neka su osviještena i odrađena, a neka moramo još ponoviti i odraditi. Ona nas obogaćuju, čine iskusnijim, svjesnijim, zrelijim i slobodnijim na našem putu ka potpunom saznanju. Bez saznanja naš rast ne bi bio moguć niti potpun. Saznanje ne podliježe zakonima vremena (ono može biti i trenutno). Saznanje je uvjetovano našom spremnošću, da radimo na svjesnom iskustvu, jer to nam daje ono što nazivamo jednostavnom riječju, saznanjem. Samo saznanje, još nije osviještenost ili osviještenost, ali je njegov obavezan prethodnik i njegov neizostavan dio. Do postizanja razine potpunog saznanja, moramo raditi na ovom vanjskom nivou 3D egzistencije, ali i na višim razinama realizacije božanske istine unutarnje tj.
Sve to zvuči prilično zamršeno i komplicirano. Ne, to je samo varka našeg logičnog razmišljanja, na koju se previše oslanjamo i koristimo u svakodnevnom životu, radu i razmišljanju. To nam je danas kroz tradiciju, školu, religiju, filozofiju i nauku. U svakodnevnici gotovo ništa ne poduzimamo da izađemo iz tog začaranog kruga logike. Naše okruženje nam ne daje priliku niti poticaj za to. Ne izaći iz tog kruga, biti pod njihovom kontrolom i utjecajem, jednostavno biti sljedbenik, logično misliti i raditi. To i jeste cilj ovog nivoa i njegovih manipulativnih energija i entiteta koji pospješuju u njihovu korist. Žele nas učiniti ovisnikom i sljedbenikom tih iluzija i manipulacija. Budući da ništa ne činimo niti poduzimamo, budući da se probudimo iz tog sna i iluzija vjerovanja.
Sada je vrijeme da upoznamo i drugu stranu istine. Istine ovog nivoa egzistencije i njene zakonitosti. Kroz učenje i ostvarivanje saznanja vrlo učinkovitim metodama, koje će nam biti dane na našim radionicama osviještenja i duhovnosti, gdje možemo postići taj visoki željeni cilj. Sva moć realizacije saznanja leži isključivo u našim rukama.

„Saznanje je moć koja nam daje sigurnost i svjesnost“

Uspjeh

Što bismo sve mogli nazvati uspjehom je beskrajna lista pojmova. Da li su to doista oznake i simboli uspjeha? Ne, nisu, ali nam daju iluziju tog pojma i njegovih karakteristika, koje nas uvelike zavaravaju i odvode u krivom smjeru ka iluzijama i ovisnosti o njima i njihovoj moći. Uspjeh sam po sebi nema predznaka. On može biti na pozitivnom ali i na negativnom polu vrlo učinkovit i uspješan. On to doista i jeste. Svi koji rade sa predanošću su ljubavlju na „uspjehu“, oni ga i postižu, bilo da su na pozitivnom ili negativnom polu egzistencije. Uspjeh na negativnim razinama nas vrlo učinkovito i mnogostruko okružuje u svakodnevnici i biva mnogima simbol želja a nekima i vodi ka tom cilju. Mi se našim radionicama isključivo bavimo pozitivnim uspjehom i njegovom realizacijom, na osobnom i globalnom planu,
Uspjeh: u školi, poslu, obitelji, prijateljstvu, ljubavi, društvu i sportu, u duhovnom napretku. Uspješno živjeti, misliti, željeti, ostvariti sve svoje želje. Kako uspješno željeti i sve željeno ostvariti. Kako biti sretan zadovoljan, ispunjen. Ovdje možete sve pročitati, proučiti, naučiti i primijeniti, jer uspjeh nije sreća već rad na sakupljanju znanja kroz rad i ciljanu namjeru to i primijeniti. Samo čitanje vas neće daleko dovesti. Rad na sebi, s ljubavlju prema sebi i ljubavlju prema drugim dušama je to što moramo činiti is ljubavlju primjenjivati. Ta svjesna primjena pozitivne energije i pozitivne namjere će vam ubrzo pokazati gdje ste i koliko dobro radite na tom nivou saznanja. Kruna rada na bilo kojem području djelovanja je uspjeh. Uspjeh koji dolazi kroz zalaganje, ustrajnost, pozitivnost i ljubav prema tome što činimo. Ta se realizacija jednom riječju zove, „Uspjeh“. To je također jedan od važnih aspekata i učenja naših radionica.

„Uspjeh nije sreća već znanje, rad i namjera“

Istina

Objektivno, to ne postoji kao realnost, već samo kao iluzija nam nametnutih činjenica neke kontrolne institute. Objektivno istina je samo iluzija momentalne željene istine subjektivno mišljenja mislioca.
Istina sama po sebi ne postoji kao fiksna, ona se mijenja ovisno o osviještenosti i razini svjesnosti. Ono što je za nas bila istina, prije nekog vremena (npr. u djetinjstvu) više nije istina, pa tako niti ono što je sada za nas istina, nakon osviještenja nekih novih situacija, prestati će biti istina.
Možda je istina ovog nivoa: Da je sve iluzija i da smo mi: „Sve u Svemu“ kao jedna nedjeljna cjelina, ali tu istinu tek trebamo osvijestiti.

Želje i Ostvarenja

Želje i Ostvarenja više nisu nikakva tajna.  To su poznate i vrlo jednostavne tehnike, koje se moraju redovito, točno iz ljubavlju prakticirati, a uspjeh zasigurno neće izostati. Mnogobrojna literatura nas dovodi na pravi put sa svojim vježbama, primjerima i iskustvima drugih koji su to već uspješno apsolvirali. Nema razloga da i vi u tome ne uspijete. Sada je pravi trenutak da se i u ovoj disciplini ogledate.
Za vas smo pripremili i radionice na tu temu.

Ostvarenje želja ili Afirmacije

Moć ozdravljenja je u nama

Dakako da je moć ozdravljenja u nama, samo je trebamo s ljubavlju željeti primjenjivati. Tek tada je ona djelotvorna. Ne mislite da je to tableta i da ona sama od sebe djeluje. Osnova uspjeha je zalaganje i rad s ljubavlju na našem ozdravljenju. Svakako da su nam tu i protokoli djelovanja vrlo važni za potpuno ostvarenje tog cilja.
Primjer rada s ljubavlju: Možete li se sjetiti kada ste bili zaljubljeni? Srce vam je treperilo. Bio je to takav divan osjećaj. Jednako je s voljenjem sebe, osim što vi nikad nećete otići. Kada jednom zavolite sebe. To je taj osjećaj rad na sebi s ljubavlju. 

Manipulacija

Nalazimo se u dimenziji kreacionistički stvorenoj od bića koja imaju zadaću manipulirati sve što im je moguće. Gotovo sve oko nas je ciljana manipulativna kreacija i kako mi s vremenom osvještavamo pojedini segment manipulacije postajemo sve svjesni prirode stvarnosti ali i nas samih. Nakon što osvijestimo pojedini segment manipulacije, on prestaje za nas postojati kao manipulativan i više nije djelotvoran. Manipulacija je u funkciji našeg buđenja i osviještenja ako smo spremni prepoznati i živjeti sa tim znanjem u potpunom balansu. Tek tada ćemo realizirati zadaće i moći tog pola i njegove funkcije za naš rast na ovoj razini 3D.
Sigurno da smo u mogućnosti sve negativne i manipulativne namjere dovesti u nedjelovanje. Možemo se vrlo jednostavno i snažno zaštititi. Kakao?

To možete saznati ako želite.

0 Kommentare

Dein Kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Schreibe einen Kommentar

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht. Erforderliche Felder sind mit * markiert